pátek 1. března 2024

Dřevěný Drak 2024

 

Rok 2024 dřevěného Draka přinese všem zrozencům spoustu nových příležitostí a velký osobní růst. Na začátku roku možná pocítíte jiskru zájmu o nové věci, která se rozroste v pořádný oheň. Je třeba vybrat ze všech šancí ty správné, abyste se nevysilovali.

Runy rok 2024 dřevěného Draka je plný jiskry pro blahobyt, prosperitu i plodné pozitivní události (ženy silná plodnost pro těhotenství i tam kde se nedařilo, tak přichází úspěch). Naděje z úročit plody snažení v tom na co se člověk zaměřil a snažil se v minulých letech a proto je potřeba silnější seberozvoj, osobní růst je důležité podpořit sebevědomí. Nové příležitosti jsou v úspěchu - štěstí, radosti i skvělé zprávy, tyhle šance pro silné projekty.

Nabírá se intenzita důležitých informací/zpráv pro změny, cesty ve směru života, pokud se vybere ta správná volba příležitostí a nových začátků, tak se žádá moudré rozhodování jít po životní cestě. Události, které se odehrávají v tomhle roce jsou osudové a poskytnuté Bohem, Vesmírem, Energií víry a tak je čas se obracet zde pro pomoc a odpovědi. Jsme pod velkou ochranou a pomoci k nám ať se správně zvládnou zkoušky, příležitosti, akce a změny. Je zde cyklus života, ať se člověk posouvá a tak je zde výzva a potřeba nebýt v tomhle roce pasivní (pustit bolesti a zklamání) a dát se víc do energie, vzít svou zodpovědnost, pokud se tak nestane přijde chaos a silný výbuch draka s ohněm na dobro a zlo, že každá mince má dvě strany a proto je důležité myslet na sebe a nevysilovat se. Příjde čas moudře se rozhodovat a to bude chtít velkou pozornost i sílu.

Rok 2024 dřevěný Drak nám ukazuje vznik zrcadlení a dávání se věcí do pohybu v tom, že co už nám neslouží se rozpadne, ať může přijít rovnováha a něco pevného v životě. Sjednocení protikladů, přátelství, vztahů i práce - projektů. Překonání úskalí za moudré rozhodování, vybírání si příležitostí i práci na sobě jsou odměnou dary pro vítěze.


Žádné komentáře:

Okomentovat